Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Pyrazolam vs bromazolam

Pyrazolam vs bromazolam

Pyrazolam en Bromazolam zijn beide benzodiazepinen met unieke eigenschappen en toepassingen. Dit artikel biedt een diepgaande vergelijking tussen deze twee stoffen, van hun chemische eigenschappen tot hun effecten, bijwerkingen, en juridische status. Wil je meer benzodiazepinen vergelijken? Koop deze research chemicals op deze pagina en start je eigen vergelijkend onderzoek. 

Wat is pyrazolam?

Pyrazolam heet ook wel SH-I-04 en valt onder de designer benzodiazepinen. In 2012 is het middel voor het eerst op de markt gekomen als research chemical, waardoor er nog weinig bekend is over de effecten en risico’s van deze RC. Wil jij hier verandering in brengen en deze research chemical onderzoeken? Koop pyrazolam dan hier. Uit online ervaringsrapportages komt echter naar voren dat de proefpersonen zich veelal ontspannen voelen en minder angst ervaren. Bovendien staat de stof in de onderzoekswereld bekend als een stof, die nadruk legt op sedatie en minder euforische effecten teweegbrengt dan andere benzodiazepinen. 

Effecten van pyrazolam

Wat doet deze research chemical nu? Veelgehoorde effecten van pyrazolam zijn:

  • Sedatie
  • Vermindering angsten
  • Ontspannen gevoel
  • Verbetering gemoedstoestand
  • Rust
  • Visuele en auditieve hallucinaties
  • Dissociatieve effecten
  • Ontspanning spieren

Wel worden bij dit middel ook paradoxale reacties gemeld. Denk hierbij aan negatieve bijwerkingen, zoals: agressie, slaapstoornissen, verlies van impulscontrole en zelfmoordneigingen. Deze reacties werden vooral waargenomen bij hoge doseringen en mensen die op regelmatige basis het middel onderzoeken. 

Dosering en werkingsduur

Pyrazolam is verkrijgbaar in pelletvorm van 3 milligram. Dit lijkt uit de ervaringsstudies een veilige hoeveelheid van de werkzame stof te zijn, waarbij je dus geen last ervaart van de nare bijwerkingen en kunt genieten van een sedatieve toestand. De werkingsduur is vastgesteld op ongeveer 6 á 10 uur. 

Wat is bromazolam?

Ook bromazolam valt onder de designer benzodiazepinen, onder de triazolobenzodiazepinen om precies te zijn. De research chemical wordt ook wel XLI-268 genoemd en staat in de onderzoekswereld bekend om zijn angst verminderende en slaap bevorderende werking. Wil jij ook deze benzodiazepine onderzoeken? Bestel bromazolam dan via deze pagina. Bromazolam zou qua structuur lijken op alprazolam oftewel Xanax, maar bromazolam is meerdere malen sterker.

Wat doet bromazolam?

Bromazolam heeft de volgende effecten:

  • Minder angst
  • Slaap bevorderend
  • Verbeterde nachtrust
  • Afvlakken emoties
  • Ontspannen spieren
  • Euforische gevoelens
  • Kalmte
  • Ook bij bromazolam worden risico’s in ervaringsrapporten gevonden. De proefpersonen voelden zich minder oplettend en traag. Sommigen gingen wazig zien of voelden zich leeg. Anderen ervoeren een verminderde zin in seks en konden dingen slecht onthouden. Ook de motoriek verliep minder soepel. 

Hoe lang werkt de RC?

Uit de online studies komt naar voren dat bromazolam ongeveer 6-12 uur werkt. De naweeën waren soms echter meer dan een dag voelbaar. Tijdens deze na-effecten waren de proefpersonen dus nog niet nuchter, wat dingen als autorijden gevaarlijk maakt ten tijde van deze na-effecten. Bromazolam is verkrijgbaar in pellets van circa 3 milligram werkzame stof. 

Pyrazolam vs bromazolam: welke past beter bij jou?

Bromazolam vs pyrazolam; welke research chemical kun je beter kopen? Zowel bromazolam als pyrazolam zijn in Nederland nog niet verboden. Wel is de Nederlandse Overheid bezig om de Nieuw Psychoactieve Stoffen zo snel mogelijk op te nemen in de Opiumwet. Op de vraag welke research chemical beter is, kan niet echt antwoord gegeven worden, aangezien het antwoord per persoon kan verschillen. Wanneer je in de online rapporten gaat zoeken, komt naar voren dat er een lichte voorkeur bestaat voor pyrazolam, omdat deze vooral angst remmend werkt en bromazolam soms kan zorgen voor een bijna comateuze slaap. De hoeveelheid van 3 milligram werkzame stof bij pyrazolam wordt echter wel door veel proefpersonen gezien als een zware dosis, waardoor bromazolam weer te verkiezen is. De enige manier om antwoord te krijgen op deze vraag, is door zelf een onderzoek naar beide RC’s te starten. 

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.